Vanaf 7 tot en met 31 augustus geen treinen tussen Arnhem en Utrecht

Foto: Wikimedia

REGIO – Vanaf 7 tot en met 31 augustus zijn er werkzaamheden rond Station Ede-Wageningen, als gevolg rijden er zolang gaan treinen tussen Arnhem Centraal en Driebergen-Zeist. Dit geldt voor het traject tussen Arnhem-Centraal en Utrecht-Centraal, houd dus rekening met extra reistijd.

Reis je wel in deze periode?

De NS en Connexxion zetten snelbussen in tussen Arnhem-Centraal – Ede-Wageningen – Veenendaal de Klomp en Driebergen-Zeist. Dit geldt voor het traject tussen Arnhem Centraal en Utrecht Centraal.

Er rijden ook bussen tussen Wolfheze en station Ede-Wageningen tot en met 2 september 02.00 uur. Bekijk de website www.ns.nl/werkzaamheden of de NS-app voor de meest actuele informatie.

Om te voorkomen dat reizigers in lange rijen voor bussen komen te staan, adviseert de NS om zoveel mogelijk buiten de spits te reizen en/of een omreisroute te gebruiken.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen