Ringslangexcursie op terrein voormalig Zwembad Beekhuizen in Velp

Foto: Stichting Broedplaats Beekhuizen

VELP – Mensen die meer willen weten/leren over de Ringslang kunnen zondag 4 september 2022 bij het voormalige openlucht zwembad Beekhuizen deelnemen aan een Ringslangexcursie.

Je gaat op pad met een ringslangexpert van Ravon, deze neemt je mee over het natuurterrein. Hij weet alles over deze ongevaarlijke slang die leeft in het natuurgebied in Velp. Hij vertelt ook over de kikkers, padden en hazelwormen, die er ook leven. Als je geluk hebt zie je een ringslang zwemmen in één van de zwembaden of tussen een houtstapel liggen. Stichting Broedplaats Beekhuizen organiseert deze excursie en beheert het natuurterrein.

Aanmelden

Het aantal plaatsen is beperkt, meld je daarom snel aan! Aanmelden kan door een email te sturen naar [email protected] . De kosten zijn € 3,50 per volwassene, € 2,00 voor kinderen.

Er zijn twee excursies, geef aan welke excursie je voorkeur heeft:

  • Excursie (1): start 10.00 uur – einde 11.00 uur.
  • Excursie (2) start 11.30 uur – einde 12.30 uur.
  • Verzamelen aan de Beekhuizenseweg 93 in Velp (kwartier voor aanvang).

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen