EHBO cursussen in Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – De meeste ongevallen vinden in en rondom het huis plaats. Het is goed als je op zulke momenten weet wat je wel of juist niet moet doen. De EHBO vereniging Rheden organiseert komend seizoen de volgende cursussen:

  • Een basiscursus EHBO,
  • Reanimatie/AED bedienen,
  • Herhalingslessen voor reanimatie/AED gediplomeerden.

In de basiscursus EHBO leer je levensreddende handelingen, AED bedienen en kinder-EHBO. Deze cursus bestaat uit 3 zaterdagen: 10, 17 en 24 september 2022. Op de laatste zaterdag wordt het examen afgenomen. Als je slaagt, ontvang je een diploma van Het Oranje Kruis. De lessen zijn van 9.00-16.00 uur in de kantine van de Meteoor, Schaarweg 4 in Rheden.

Tevens organiseert de vereniging op dinsdag 6 september 2022 en 14 maart 2023 van 19.30 -21.30 uur, een herhaling Reanimatie en AED bedienen voor mensen die al een cursus reanimeren hebben gevolgd. Deze herhalingscursus is in de kantine van de Meteoor. Deelnemers van “Rheden Reanimeert” zijn ook van harte welkom.

Bij voldoende deelname start een nieuwe cursus Reanimatie/AED. Informatie vind je op www.ehbo-rheden.nl. Je mag ook bellen met de secretaris via telefoonnummer 026-4951574 of mailen naar [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen