Bijeenkomst voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel Nah-Trefpunt

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op maandagmorgen 19 september 2022 is er voor mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel) en hun mantelzorgers een bijeenkomst.
Bij het Nah-Trefpunt Velp ontmoeten lotgenoten elkaar om even op verhaal te komen.

Wat normaal is voor een ander is een grote prestatie of frustratie als je NAH hebt. Door je overwinningen, je frustratie, je verdriet en je machteloosheid te delen, kunnen we ook tips uitwisselen en van elkaar leren. Maar er is ook ruimte voor ontspanning, even lachen met elkaar door middel van een leuke activiteit.

Op maandag 19 september, in buurthuis De Poort. Het is van 10.00 tot 12.00 uur, maar om 9.30 uur staat de koffie al klaar.
Voor leden is het gratis, voor niet leden is het €1.50. Meer informatie vind u op de website van de patiëntenvereniging www.hersenletsel.nl of u kunt mailen naar [email protected] .

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen