Zondag 11 september 2022 Dierense Fietstocht

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Zondag 11 september wordt de 4e Dierense fietstocht georganiseerd. Deze fietstocht wordt georganiseerd door de gezamenlijke winkeliers op het winkelcentrum Dieren. Hiermee belonen de ondernemers de kopers en bezoekers voor een jaar lang trouw winkelen.

Tijdens de  fietstocht van ca 25 kilometer zullen de deelnemers op een aantal plaatsen verwend worden met wat lekkers.

De start is bij Theothorne van 11.00-13.00 uur met een kopje koffie, thee en een versnapering. De deelname is gratis. Tevens zal er onder de deelnemers een verloting plaats vinden. De prijs is 500 shoptegoed bij Erik Pieterse zonwering.

De organisatie zou het fijn vinden, dat er bij de finish een vrijwillige bijdrage voor een goed doel gedaan wordt. Het goede doel voor dit jaar is de Dierense Sinterklaas Intocht, die door veel vrijwilligers georganiseerd wordt en we wat extra’s voor de kinderen kunnen doen.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen