Wijkvereniging Dieren-West doet mee aan World Cleanup Day

Foto: Wijkvereniging Dieren-West

DIEREN – Op zaterdag 17 september aanstaande is het World Cleanup Day. Wijkvereniging Dieren-West sluit hier na twee eerdere zeer succesvolle opschoonacties opnieuw bij aan. De vereniging roept zo veel mogelijk wijkbewoners uit Dieren-West op, om mee te helpen met de gezamenlijke opschoonactie.

Ook wethouder Dorus Klomberg doet mee. Jong en oud; samen voor een schone, opgeruimde wijk!

Om 9:30 uur is de gezamenlijke start bij de Ontmoetingskerk, Admiraal Helfrichlaan 54. Daar wordt onder het genot van een kop koffie of thee, uitleg gegeven en materialen uitgereikt. In groepjes gaan we de wijk in om afval te verzamelen. Ook wie liever op 1,5 meter afstand blijft, is van harte uitgenodigd om mee te helpen.

Tot ca. 12:00 uur wordt het afval ingezameld op het parkeerterrein achter de Ontmoetingskerk. Daar is na afloop nog gelegenheid om met elkaar na te praten.

Vindt u dit een goed initiatief en steekt u ook graag de handen uit de mouwen voor een schone, opgeruimde wijk? Kom dan zaterdag 17 september naar de Ontmoetingskerk en help mee! Tevens een leuke manier om andere buurtbewoners te leren kennen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen