Tafeltennisvereniging Slagvaardig 50 jaar!

RHEDENZaterdag 10 september vierde TTV Slagvaardig haar 50-jarige jubileum in het clubgebouw aan de IJsselsingel 3 in Rheden, met haar leden. Wethouder van de gemeente Rheden Ronald ter Hoeven kwam hun feliciteren met dit heugelijke feit.

Voorzitter Wim Havekes feliciteerde de aanwezige leden met dit heugelijke feit, “50 jaar is niet niks, er waren in tijd up en downs, zeker de afgelopen coronatijd was het zwaar maar we hebben ons er door heen geslagen. Het ledenaantal zit nu op 48 maar er mag nog wel meer bij, maar we blijven positief in de toekomst. Met dank aan alle vrijwilligers die zich inzetten voor de club. Want samen lukt het om verder te gaan. Als dank aan iedereen is er straks een gezellige avond met een barbecue en drankjes voor iedereen.”

Vervolgens gaf hij het woord aan wethouder Ronald ter Hoeven.

Ronald ter Hoeven:

“Ik ben blij jullie te mogen feliciteren met het 50 jarig jubileum, een leuke en actieve vereniging die terugkijkt op een rijk verleden, maar vooral naar kansen voor de toekomst kijkt. Als wethouder van sport word ik hier blij van de inzet en passie voor de sport die hier bedreven word. Wij als gemeente ondersteunen dit graag daarom mag ik ven de gemeente Rheden jullie een enveloppe aanbieden om misschien zo een deel van het feest te bekostigen. Ik wens jullie al het goede in de toekomst.”

De vereniging hield ter gelegenheid van het jubileum een ‘gaatjes’-competitie waarbij er gaten in het batje zaten waarmee geslagen moest worden. Hiermee was een nijlpaardknuffel mee te winnen en de eer natuurlijk.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.facebook.com/ttvslagvaardigen https://www.ttvslagvaardig.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen