Noteer alvast in je agenda: Halloween in Rheden!

Foto: Halloween in Rheden

RHEDEN – Op vrijdagavond 28 oktober wordt de 2de editie van Halloween in Rheden gehouden. Kinderen (en hun ouders) kunnen dan verkleed als griezel langs de deuren voor snoepjes. Dit kan zowel individueel als in groepjes, lopend of op de fiets, tussen 18.30 en 21.30 uur. Deelname is gratis.

Doet jouw huis ook mee?

Zijn kinderen welkom om bij jou aan te bellen? Laat dit uiterlijk dinsdag 25 oktober weten via halloweeninrheden op facebook of instagram of via [email protected]. Een dag voor het evenement, op donderdag 27 oktober, worden de deelnemende adressen bekend gemaakt via de beide social mediakanalen.

Je kunt ervoor kiezen om alle adressen langs te gaan of er een aantal te bezoeken. Stel je eigen route samen. Uiteraard zou het leuk zijn als deelnemende huizen in Halloweenstijl versierd worden en er zoveel mogelijk huizen in de verschillende straten deelnemen. Dus: laat het je buren weten, zodat ze ook mee kunnen doen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen