The Animals Dieren 60 jaar!

DIEREN – Zaterdag 10 en Zondag 11 september vierde de Honk- en softbalvereniging The Animals haar 60-jarig bestaan op hun sportveld aan de Admiraal Helfrichlaan 93 in Dieren. Honk- en Softbalvereniginig The Animals werd 60 jaar geleden, op 24 augustus 1962 opgericht,

Dit werd zaterdag 10 september vanaf 12.00 uur gevierd met een inloop met koffie/thee waarbij leden en oud-medespelers van harte welkom waren. Om 14.00 uur werd er een wedstrijd gespeeld tussen de Oud Animals en de huidige honk- en softballers. Aansluitend was er een buffet en een feestavond met muziek van Garden State.

Op zondag 11 september werd er een jubileum recreantensoftbaltoernooi gespeeld. Iedereen was welkom om mee te spelen. En was er live muziek van Funked Up, terwijl men kon genieten van een hapje of drankje.

Voor meer informatie kijk op: https://www.theanimals.nl/ of op: https://www.facebook.com/theanimalsdieren.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen