Blue Band speelde bij Geërfdenconcert in Villapark Velp

VELP – Het Geërfdenconcert was weer op het grasveld voor de mooie muziektent in het Villapark aan de Vijverlaan in Velp. Zondag 11 september met de Blue Band. En vanzelfsprekend gratis toegang, want dit concert werd aangeboden door de Geërfden van Velp.

Dit keer trad de Blue Band uit Heesch op, een 20 koppige feestband. Het optreden van de feestband De Blue Band uit Heesch begon om 16.00 uur.

De band bestaat al ruim 25 jaar en zoals je mag verwachten speelt de Brabantse band carnavalsmuziek. Maar ook nummers zoals ‘Bella Ciao’, u weet wel van La Casa de Papel, Piano Man (Billy Joel), The Wild Rover voor het Dublin-gevoel, Hey Jude (Beatles), maar ook ‘Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben’, ‘Laat maar Waaien’, en meer. Het heeft dan ook een breed repertoire.

Ze houden er van het publiek te vermaken. Het concert werd aan geboden door de Geërfden en georganiseerd door RIQQ en werd goed bezocht.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen