Clubkampioenschappen RTC de Laak

Foto: RTC de Laak

RHEDEN – Van 5 tot en met 11 september zijn de clubkampioenschappen van RTC de Laak gespeeld. De gezellige week werd onder prima omstandigheden op zondag afgesloten met leuke en spannende wedstrijden.

Bij de dames verdedigde Claudia Reusink met succes haar titels in het enkelspel, dames dubbelspel alsook gemengd dubbelspel. Met haar ervaring en fraaie techniek was ze in de finale een maatje te groot voor Maartje Janssen.

Bij de heren deed een nieuwe generatie zich voor het eerst uitstekend gelden. Met als gevolg dat na zes jaar de hegemonie van Andy ten Dolle en Rudy Elberts is doorbroken door Rogier Oosterwijk. Bij afwezigheid van Andy probeerde Rudy dit jaar zijn titel in de finale tegen Rogier nog te verdedigen. De heren waren aan elkaar gewaagd en vochten een mooie strijd uit. Rogier trok uiteindelijk in de super tie-break aan het langste eind en is daarmee de verdiende clubkampioen van 2022.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.rtcdelaakrheden.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen