Succesvolle Muzikale Proeftuin bij het Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Er heerste een gezellige en ontspannen sfeer tijdens de eerste Muzikale Proeftuin van het “Rhedens Fanfare Corps” welke afgelopen zaterdag 17 september gehouden werd. Verschillende ouders met kinderen en andere belangstellenden kwamen sfeer proeven en gebruik maken van de vele instrumenten die beschikbaar waren.

De gasten werden verwelkomd met een heuse slag op de grote gong die buiten stond opgesteld. Iedereen kon een rondje maken langs de instrumenten en werden daarin begeleid door meer ervaren muzikanten. Bij elk geprobeerd instrument kregen zij een stempel op de kaart, en was deze vol dan kreeg men een heus diploma.

De belangstellenden krijgen een vervolguitnodiging om zich verder te ontwikkelen in het muziek maken bij het “RFC”. Van het buiten opgestelde luchtkussen van “Veluwe Actief” van Peter Oversteegen werd wat minder gebruik gemaakt, dit door het regenachtige weer.

Al met al kan men terug zien op een geslaagd evenement. Kon u niet aanwezig zijn maar heeft u wel belangstelling, neem dan contact op via: [email protected]. En kijk ook eens naar de website: https://www.rhedensfanfarecorps.nl.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen