AFGELAST! NIO Thema-bijeenkomst 22 sept.

Foto: NIO - Netwerk Informele Ondersteuning

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Vrijwilligersorganisaties beschikken soms over spullen die zij niet alleen voor eigen leden en achterban willen behouden. Zij zijn best bereid om het tijdelijk uit te lenen waardoor ook anderen buiten de organisatie er plezierige momenten mee kunnen beleven.

Tijdens de NIO netwerkbijeenkomst van donderdag 22 september informeren vrijwilligers elkaar over de mogelijkheden. Deze middag vindt plaats in Partycentrum Ons Huis te Rheden.

Speelotheek Velp, Uniek Sporten en andere initiatieven vertellen aan de inmiddels welbekende tafels over uitleenmogelijkheden. Wist u dat Uniek Sporten bijvoorbeeld rolstoelen beschikbaar kan stellen zodat een deelnemer toch nog mee kan doen aan activiteiten buitenshuis, zoals koersbal? Bent u op de hoogte dat Speelotheek Velp over materialen beschikt om senioren een prettig aantal uurtjes te laten beleven? Ook andere vrijwilligers delen onder elkaar ongetwijfeld tips uit.

Zeepkist

Naast het thema biedt het NIO tijdens deze netwerkbijeenkomsten de zeepkist aan zodat een andere organisatie de gelegenheid krijgt om kort zichzelf te presenteren. Dit keer vertelt de Formulierenbrigade van Humanitas hoe vrijwilligers kunnen helpen bij het aanvragen van de energietoeslag.

Vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden zijn donderdag van harte welkom. Behalve dat vrijwilligers elkaar informeren is er ruim de tijd om te netwerken. De deelname is gratis, wel graag van tevoren even aanmelden via [email protected] of met een belletje naar 06 363 24 778. De koffie en thee staan klaar vanaf 15.15 uur, het programma begint om 15.30 uur. De hapjes en drankjes worden geserveerd vanaf circa 17.00 uur. De NIO-kerngroep hoopt veel vrijwilligers te ontmoeten in Ons Huis aan het Mr. B. van Leeuwenplein 7 te Rheden.

NIO: [email protected] of 06 363 24 778.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen