Burendag met rommelmarkt in Dieren

Foto: Inloophuis Dieren

DIEREN – 24 september is het burendag. Het Inloophuis organiseert dan in samenwerking met 4Noppes, Incluzio en ’t Dierense Buurtkastje een rommelmarkt voor en door de buurt.

Heb je nog spullen die een 2e ronde mee kunnen en wil je die verkopen, maak dan gebruik van de gratis rommelmarktplekken. De organisatie zet de tafels buiten waar je gebruik van kan maken. Is er geen tafel meer over? Je mag dan ook je eigen verkoopplek maken van een kleed of je neemt een eigen tafel mee.
Aanmelden kan via whatsapp 0638415045 of mail via [email protected]

De rommelmarkt is van 13.00 tot 17.00 uur.

De spullen die je niet verkocht hebt, neem je zelf weer mee terug naar huis. Er zijn nog enkele tafels over om je spullen te verkopen. Mocht het zaterdag nu echt een regenachtige dag worden, dan kunnen ze de rommelmarkt ook binnen in Het Duynhuis laten plaatsvinden.

Inloophuis Dieren

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen