Spreekbeurt Gert-Jan Segers in de Grote Kerk te Velp

Foto: Gert-Jan Segers

VELP – Op maandag 3 oktober  is er om 20:00 uur een spreekbeurt van Gert-Jan Segers in de Grote Kerk te Velp over zijn boek: ‘De verloren zoon en het verhaal van Nederland’.

Gert-Jan Segers, fractievoorzitter van de ChristenUnie, schreef een boek over het onbehagen en de polarisatie in Nederland. In zijn boek gaat hij op zoek naar hoop voor dit verdeelde land. Hij liet zich inspireren door het Bijbelse verhaal van de Verloren Zoon.

Het boek geeft een bijzondere dimensie aan een oud verhaal. Maar wat betekent het verhaal van de verloren zonen eigenlijk in deze tijd? Hoe kunnen we een gemeenschappelijk thuis vormen waarin mensen elkaar in alle verscheidenheid kennen en vasthouden?

Gert-Jan Segers neemt u mee in zijn visie op de maatschappij

Locatie: Kerkstraat 32 in Velp, koffie en thee staan voor u klaar vanaf 19:30 uur, iedereen is welkom. Toegang is gratis, de organisatie vraagt voor de drankjes tijdens de pauze en na afloop een kleine bijdrage.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen