1e Rhedens Oktoberfest! Zaterdag 1 oktober 2022

Foto: Rhedens Oktoberfest

RHEDEN – Nico Brouwer van Partycentrum Ons Huis Rheden en Mart Jansen (Liemers Böhmische) hebben de handen in één geslagen om in Rheden een traditioneel oktoberfest te organiseren. Zaterdag 1 oktober is de zaal van Partycentrum Ons Huis omgetoverd in een Blauw-Witte Bayerische ambiance.

Deze avond is voor zowel jong als wat ouder publiek toegankelijk om samen te kunnen genieten van de bekende Duitse Bayerische sfeer. Traditioneel wordt dan bedoeld, lange tafels met zitplaatsen ,grote pullen bier en natuurlijk de bekende braadworsten. Voor deze avond zijn twee top orkesten uitgenodigd. Liemers Böhmische een blaasorkest die gezellige Egerländer en Böhmische blaasmuziek zal spelen.

Liemers Böhmische

Zij zullen de avond om 20.00 uur gaan openen. Aanvullend zullen de uit Duitsland afkomstige “Die Neuen Oberkrainer” de avond vervolgen met de bekende Alpenklanken en sfeervolle Oberkrainer muziek. Beide orkesten zullen afwisselend optreden met de bekende, “Oktoberfest DJ. Hansi Schimanski” die het feest geheel naar eigen sfeer afsluit.

Die Neuen Oberkrainer

De organisatie streeft ernaar om er een jaarlijks evenement van te maken en dit te laten uitgroeien tot grootste Oktoberfest spektakel in de regio van de Veluwezoom. De wens is natuurlijk wel dat er zoveel mogelijk mensen komen in mooie Duitse bekende klederdracht om het zo origineel mogelijk te maken. Kaarten zijn te koop in het café van Partycentrum Ons Huis. Indien nog beschikbaar zijn de kaarten ook aan de kassa bij de ingang te verkrijgen op de avond zelf.

Flyer Rhedens Oktoberfest 2022

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen