IVN wandeling: Paddenstoelen in Beekhuizen

Foto: Corlène van den Camp

VELP/ROZENDAAL – IVN Oost Veluwezoom gaat maandag 3 oktober 2022 wandelen bij Beekhuizen. Start: 09.30 uur parkeerplaats Tennispark Beekhuizen, Beekhuizenseweg 99, Velp.

De wereld van paddenstoelen is zeer divers. In deze wandeling staan de deelnemers stil bij diverse soorten en vormen paddenstoelen en hun functie in de natuur. Deze verhalen komen aan bod tijdens de wandeling door het prachtige Beekhuizen. Heb je een spiegeltje, neem dat dan mee om ook onder de hoed van enkele paddenstoelen te kunnen kijken. De wandeling duurt 2- 2 ½ uur en gaat over vrij vlakke paden.

Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Kijk voor meer informatie ook op: www.ivnoostveluwezoom.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen