Thema Kinderboekenweek 2022: Gi-ga Groen

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Woensdag 5 oktober 2022 om 9.30 uur openen burgemeester Carol van Eert, kinderboekenschrijver Thijs Goverde en Walter Jansen de Kinderboekenweek 2022. Het thema is dit jaar Gi-ga Groen!

Na de opening, bij de Muziektent aan de Overbeeklaan, komt een Gi-ga Groenmars in beweging. Onder de leus “Gi-ga Groen, wij houden van groen!!!” lopen kinderen van groep 6, 7 en 8 van Daltonschool Prins Bernhard als een groene rups de straten door en eindigen in Boekhandel Jansen & De Feijter aan de Emmastraat voor een vervolgprogramma.

Signeersessie

De groene loper wordt uitgerold. Want, Thijs Goverde, schrijver van het kinderboek ‘Supergroen’ signeert zijn boeken van 13.00 – 14.00 uur. Iedereen is welkom!

En dan nog iets… Wie heeft het groenste idee?

Heb je een goed groen-idee voor jezelf, voor Velp, voor Nederland of voor de hele wereld? Dan zijn ze daar heel benieuwd naar!
Als je voor 4 oktober jouw idee inlevert, maak je kans op het winnen van een gesigneerd exemplaar ‘Supergroen’. Inleveradres: Emmastraat 6, Velp of [email protected]

Uitreiking prijsvraag
De prijsuitreiking vindt plaats op 5 oktober 14.00 uur in de boekhandel. Gi-ga Groen, iedereen mag meedoen!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen