Scheurkalender over 450 jaren gemeente Rheden

Foto: gemeente Rheden

HEDEN – In 2023 bestaat gemeente Rheden 450 jaar. En om dat te vieren verschijnt er eenmalig de gemeente Rheden historische scheurkalender 2023.

Scheur mee door 450 jaar Rheden, en geniet van 365 pagina’s vol foto’s, verhaalfragmenten, Bekende Rhedenaren, lokale recepten, weetjes, jaarlijkse evenementen, dichters en schrijvers, en nog veel meer, alles gerelateerd aan de 7 dorpen van de gemeente Rheden.

Begin november komt de kalender van de drukker. De winkelprijs is € 14,50 en tot 20 oktober is er een voorinschrijvingsprijs van € 12,50.
Mocht u alvast kalenders willen bestellen voor u of uw organisatie, dan kunt u ze bestellen, graag voor 20 oktober, via [email protected]. De oplage is beperkt en de uitzet van de kalenders zal plaats vinden zodra ze van de drukker komen.

De verdeling van de kalenders zal lokaal gaan en niet via een distributiekanaal. Verkopende partijen zoals de kantoorboekhandel en tijdschriftenwinkels krijgen uiteraard een inkoopkorting.

Hieronder een voorbeeld van één dag van de 365 pagina’s

scheurkalender

 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen