Mantelzorgcafé Intermezzo Dieren: “Zo lang mogelijk zelfstandig wonen”

Foto: Attent Zorg en Behandeling

DIEREN – Op dinsdag 11 oktober 2022 is het Mantelzorgcafé bij Intermezzo aan de Harderwijkerweg 1 in Dieren. Het thema van deze bijeenkomst is: “Wat kan helpen om zo lang als mogelijk veilig en zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen?”.

Zlimthuis uit Doetinchem komt de deelnemers bijpraten over alle praktische mogelijkheden die er zijn om het thuiswonen zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen, dat is natuurlijk wat u graag wilt. Niet alleen omdat u dan in uw eigen, fijne, omgeving blijft en uw netwerk in die omgeving zit. Ook omdat er tegenwoordig steeds minder alternatieven zijn.

Gelukkig is er met advies en aanpassingen in de woning heel veel mogelijk. Zlimthuis kan helpen met hele kleine praktische zaken tot aan slimme oplossingen om dingen te automatiseren. Alles met als doel dat u zich veilig voelt in uw eigen huis en u zelf de regie houdt. Mocht dit door ziekte of een (tijdelijke) beperking nu al lastig zijn, dan kunnen zij u, en diegene waar u zorg voor draagt, helpen dit te verbeteren.

Tijdens de presentatie is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen of te praten over eigen ervaringen.

Aan het bezoeken van het mantelzorgcafé zijn geen kosten verbonden. Het mantelzorgcafé begint om 10:00 uur, de bijeenkomst eindigt om 11:30 uur. Graag vooraf aanmelden via [email protected] of tel: 026-3707070 op werkdagen tussen 9:30 uur en 11:30 uur. Bij klachten gerelateerd aan corona graag afmelden.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met: Lidy Kelderman Tel. 026-3707070. Is er opvang thuis of vervoer nodig dan kan dit bij aanmelding worden overlegd.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen