Huisdier van de week: Ontmoet Esmie & Mascha

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Esmie en Mascha, beiden geboren op 26-08-2011 zijn twee gezellige dames die barsten van de energie. Ze worden graag geknuffeld en staan allebei het liefst in het middelpunt van de belangstelling. Waardoor de één soms jaloers is op de ander en dit laat merken door te snauwen.

Maar verder kunnen ze het heel goed met elkaar vinden. Ze zijn duidelijk gewend om op de bank te zitten en komen enthousiast bij je op schoot. Buiten zijn ze druk bezig met hun omgeving en hebben eigenlijk weinig tijd om even rustig hun behoeften te doen.

Mascha wordt graag bij haar staart gekriebeld en doet dan een leuk dansje. Esmie vindt het fijn als je over haar buikje aait en kruipt dan het liefst in je armen. Ze hebben hier langere tijd minder beweging gehad en de wandelafstanden zullen dus rustig moeten worden opgebouwd. In speeltjes tonen ze in het dierenasiel weinig interesse. Ze worden vooral blij van aandacht.

Commando’s lijken ze niet echt geleerd te hebben, hoewel Mascha voor wat lekkers nog wel wil gaan zitten en van de twee het beste naar haar naam luistert.

Het Dierentehuis plaatst Esmie en Mascha samen in een meerpersoonshuishouden, zodat ze voldoende geknuffeld worden. Kinderen vanaf 14 jaar zijn geen probleem. Mascha heeft een ruwe vacht die geplukt moet worden. We raden het dan ook aan om met regelmaat naar een trimmer te gaan.

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week zijn dat Esmie en Mascha.

Diernummer: 31845 & 31846

Kijk voor meer informatie ook op: https://dierentehuisarnhem.nl/dieren/esmie-mascha/

Heeft u interesse? Geeft u Esmie en Mascha een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen