Groot succes Kerkmarkten Ontmoetingskerk Dieren

Foto: Kerkmarkt Ontmoetingskerk Dieren

DIEREN – Van 15 juli t/m 16 september heeft iedere vrijdag de Kerkmarkt plaatsgevonden in/bij de Ontmoetingskerk in Dieren. Deze markt wordt ieder jaar georganiseerd door de Werkgroep Kerk in Actie Dieren, Spankeren e.o. Het is iedere week een gezellige activiteit geweest.

Veel groente, fruit, jam en artikelen van de Bronkhorster molen zijn weer verkocht. De koffiehoek is iedere week goed bezocht, het was een gezellig ontmoetingsmoment iedere week, en niet te vergeten het lekkers bij de koffie.

Heel veel dank aan alle leveranciers waarvan enkelen iedere week trouw hun waren kwamen brengen; de opbouwers van de markt, de koffiedames en zeker ook de bakkers heel hartelijk dank; wat was het iedere week weer geweldig.

Bijna iedere markt heeft buiten plaats kunnen vinden. Mede door de mooie, nieuwe kramen hebben we er een fijn geheel van kunnen maken. De opbrengst van de markt is bestemd voor ons project in Colombia: speciaal voor werkende kinderen in Bogotá zodat ze naar school kunnen.

De organisatie hoopt volgend jaar in de zomermaanden deze activiteit weer te laten plaatsvinden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen