Aanmelden voor, vanaf oktober, nog te starten cursussen in De Paperclip Velp

De Lichtstraat De Paperclip
De Lichtstraat De Paperclip
Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – In de week van 19 tot 24 september zijn onze cursussen weer van start gegaan. Ze zijn tevreden met de aanmeldingen, veel mensen hebben de weg naar ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp weer gevonden. Er zijn nog een paar cursussen en activiteiten die wat later beginnen.

Hiervoor kunt u zich nog opgeven. Wacht daar niet te lang mee, want het aantal beschikbare plaatsen in vaak beperkt.

De cursus keramiek begint op 5 oktober, kunstgeschiedenis 8 november, wijnproeven (nog één plaats!) op 16 november. Op 13 of 14 december kunt u de kerstworkshop bloemschikken volgen.

Voor de nieuwe activiteit “de Zangclub” hebben zich al heel wat deelnemers aangemeld, maar er is nog plaats voor u. De eerste bijeenkomst is op vrijdagavond 11 november.

Meer informatie over alle genoemde cursussen en activiteiten kunt u vinden op www.paperclipvelp.nl  onder het kopje cursussen of activiteiten. Via deze site kunt u zich ook aanmelden. Zij hopen u binnenkort in De Paperclip aan de Eiberstraat 16 in Velp te kunnen begroeten.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen