Burendag Duynhuis Dieren matig bezocht

DIEREN – Zaterdag 24 september was er  ook bij het Duynhuis aan de der Duyn van Maasdamstraat in Dieren een burendag, niet zoals eerder bedacht buiten, maar binnen vanwege de regen deze dag.

Het werd georganiseerd samen met 4Noppes (weggeefwinkel), Incluzio Rheden, het Dierens Buurtkastje en het Inloophuis Dieren. Een gezellige burenmiddag in het Duynhuis.

Tijdens deze Burenmiddag was er een gratis lunch, waren er spelletje, nestkastjes om te pimpen en was er een kraam waar kleine klusjes kon worden ingeschreven. Verder was er een rommelmarkt in het Duynhuis, waar de buurt voor kleine prijsjes spullen kon verkopen en kopen.

Natuurlijk was er in de ontvangstkamer gratis koffie/thee en heerlijke broodjes of frisdrank te verkrijgen. Andere versnaperingen werden voor een klein prijsje aangeboden. De markt werd aardig bezocht ondanks het regenachtige weer en was van 13.00 tot 17.00 uur.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen