Opening nieuwe seizoen van De Verbeelding in Rheden

Foto: Coincidences-De-Verbeelding

RHEDEN – Op zaterdagavond 15 oktober 2022 begint centrum De Verbeelding het nieuwe seizoen met The Coincidences. Deze band speelt Keltische Rock met deels bekende, deels eigen nummers. De speciale instrumenten zorgen voor een ongekend muziek- en klankspektakel.

Naast dit optreden van The Coincidences presenteert de Verbeelding het programma voor 2022-2023. U kunt ook in dit tweede jaar van de Verbeelding genieten van een gevarieerd programma-aanbod. Naast muziek en zang, is er kleinkunst, cabaret, film en debat.

U bent van harte welkom voor de start op 15 oktober in het WIK-gebouw, IJsselsingel 95, Rheden.

De deuren staan voor u open vanaf 20.00 uur en het officiële programma begint om 20.30 uur. Kaarten á 10 euro kunt u bestellen via www.centrumdeverbeelding.nl U vindt daar ook het hele seizoenprogramma.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen