Start to Run bij AV Gelre in Dieren

Foto: AV-Gelre

DIEREN – Zaterdag 8 oktober om 11.00 uur start bij AV Gelre in Dieren weer met de Start to Run hardloopcursus voor beginners. Met een uitgekiend programma en enthousiaste, professionele en ervaren begeleiders dagen zij jou uit op ontspannen wijze te leren hardlopen.

 “Dat ik na 8 weken 3 kilometer kon hardlopen. Ik geloofde er niets van. Maar het is me gelukt en wat een geweldig gevoel is dat!” aldus een deelneemster van Start to Run.

Stap de drempel over en ga sportief het najaar in.

Elke zaterdagochtend 11.00 uur en woensdagavond om 19.00 uur kun je aansluiten bij de trainingen op de locatie aan de Kolonieweg in Dieren. Naast baan- en bostrainingen en theoretische ondersteuning krijg je een startpakket bestaande uit het Runners World magazine en audiocoaching via de app. Heb je de smaak te pakken en wil je verder, dan zorgen ze voor begeleiding zodat je je snel thuis gaat voelen binnen AV Gelre.

Deze cursus organiseert AV Gelre samen met Yakult-Start to Run. Via de website https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/18094-yakult-start-to-run-najaar-2022/ kun je je inschrijven. Bovendien vind je daar extra informatie over het initiatief Start to Run. Uiteraard mag je je vragen ook sturen naar: [email protected].

Heb je het hardloopvirus al te pakken maar je zoekt nog een gezellige club?
Kom dan een keer meetrainen. Ze geven trainingen op verschillende niveaus, zowel duurtrainingen in het bos als techniektrainingen op de atletiekbaan. Op de website www.avgelre.nl vind je alle informatie en de trainingstijden. Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen? Stuur dan een email naar [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen