Gratis workshops aangepast sporten tijdens ‘Avond van de Unieke Sporter’

Foto: Uniek Sporten

VELP – Op maandag 7 november organiseert Uniek Sporten regio Arnhem ‘de Avond van de Unieke Sporter’, een interactieve avond in samenwerking met en voor netwerkpartners, professionals, sportaanbieders en inwoners met een beperking.

Tijdens deze avond begeven de aanwezige zich in de wereld van het aangepast sporten en bewegen. Laat je inspireren en informeren over de verschillende thema’s. Tevens zal er voldoende gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten en te spreken. Samen zorgen ze er namelijk voor dat sporten en bewegen mogelijk is voor iedereen, ongeacht handicapt of beperking.

Programma

De avond zal om 19.00 uur starten bij het Aeres MBO in Velp (Pinkenbergseweg 5f). Deelnemers kunnen twee verschillende workshops volgen waarbij dieper wordt ingegaan op sport,- en beweegmogelijkheden of de omgang met een sporter met een beperking. Tussen de twee workshoprondes door is er de mogelijkheid om te netwerken met andere aanwezigen. De avond zal rond 21.00 uur worden afgerond.

Workshops

Aanwezigen kunnen een keuze maken uit vier verschillende workshops. Zo zal Kenniscentrum Sport en Bewegen je meenemen in het sporten en bewegen in de buitenruimte, en zal er een workshop zijn over sporten in zwembaden voor mensen met een beperking. Hoe maken we van deze ruimtes optimaal gebruik voor inwoners met een beperking? Ook zijn er workshops te volgen over autisme, middels het Autisme BelevingsCircuit, en sporters met een lichamelijke beperking, middels een rolstoelvaardigheidstraining.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in deze bijeenkomst? Wil jij je graag inzetten voor de inwoners met een beperking? Meld je gratis aan voor deze netwerkbijeenkomst. Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. Avond van de Unieke Sporter. Vermeld hierbij de twee workshops waaraan jij wilt deelnemen. Meer informatie vind je op de website www.unieksporten.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen