Dieren met Dieren Dierenbuffet weer groot succes!

DIEREN – Zaterdag 8 oktober hield Stichting Dieren met Dieren weer haar jaarlijkse Dierenbuffet op het Callunaplein voor Theothorne en waren alle dieren uitgenodigd aan het buffet deel te nemen.

Na een welkomstwoord van de voorzitter van Stichting Dieren met Dieren aan alle baasjes met hun dieren en het bedanken van de sponsoren Discus Tropica uit Dieren voor het beschikbaar stellen van 40 kilo voer en andere snacks en de Gebr. Rijneveld uit Spankeren voor de prachtige bloemstukken op de buffettafel.

“Ik ben blij na 3 jaar gedwongen afwezigheid (door corona) dit dierenbuffet weer te mogen organiseren. Dit doen we dit jaar trouwens al voor de 18e keer. Genoeg gepraat het is 16.00 uur dus hierbij open ik het buffet en mogen de dieren aanvallen!!”

Vele honden deden zich te goed aan het voer of snacks op de lange tafel. Dit jaar was er maar één ander dier aanwezig namelijk één konijn, dat werd natuurlijk extra verwend met voer en wortels en natuurlijk heel veel aandacht.

Het was weer een zeer geslaagde dierenbuffet het weer was mooi een flauw zonnetje met een aangename temperatuur voor de baasjes. Volgend jaar weer!

Voor meer informatie kijk op : https://www.facebook.com/pages/category/Community/Stichting-Dieren-met-Dieren-239342906144644/

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen