Word jij (jeugd)schaakkampioen van gemeente Rheden?

Foto: Velpse Schaakvereniging

VELP – Zondag, 16 oktober, organiseert de Velpse Schaakvereniging het traditionele toernooi om het Schaakkampioenschap van de Gemeente Rheden. Locatie: Trefpunt De Elleboog, Nieuw Schoonoord 2 in Velp.

Het toernooi werd voor het eerst in 1950 gehouden! Na twee jaar gedwongen onderbreking wegens corona staat het nu weer op de agenda.

Alle inwoners van de gemeenten Rheden en Rozendaal kunnen meedoen. Deelname is gratis! Iedereen speelt de meeste partijen tegen spelers van ongeveer gelijke sterkte. Schaakliefhebbers die niet bij een vereniging zijn aangesloten zijn dan ook van harte welkom.

Er zijn twee groepen: een hoofdgroep die om het Kampioenschap van de Gemeente Rheden 2022 speelt en een jeugdgroep voor schakers tot 18 jaar, van wie de winnaar zich Jeugdkampioen van de Gemeente Rheden 2022 mag noemen. Meer ervaren jeugdspelers mogen kiezen in welke groep zij willen deelnemen.

Het speeltempo bedraagt 15 minuten per partij met 10 seconden per zet vanaf de start. Dit houdt in dat de partijen ongeveer 50 minuten duren. Er worden 7 ronden gespeeld. In de jeugdgroep worden kortere partijen gespeeld.

Aanmelden

Inschrijving tot zaterdag 15 oktober 12:00 uur is mogelijk bij Eric de Winter: e-mail [email protected] , bellen of appen naar 06-41361155 kan ook. Op de toernooidag (zondag) dienen deelnemers zich in de zaal aan te melden tussen 10:15 en 10:45 uur. De eerste ronde begint om 11:00 uur en de prijsuitreiking wordt rond 17:00 verwacht. Bij de aanmelding de woonplaats vermelden en voor de jeugdgroep ook de geboortedatum.

Informatie

  • (Jeugd)schaakkampioenschap 2022 gemeente Rheden
  • Zondag 16 oktober 2022
  • Trefpunt De Elleboog, Nieuw Schoonoord 2 in Velp.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen