COSBO-bijeenkomst “Energiecrisis, wat kan de gemeente voor u doen?”

Foto: Energieloket Midden Gelderland

VELP – Jos Cremers en wethouder Gea Hofstede informeren je op een bredere kijk op het Sociaal Domein en de energiecrisis. Op dinsdag 18 oktober houdt het “COSBO” een informatiemiddag voor senioren in “Trefpunt de Elleboog” Nieuw Schoonoord 2 te Velp.

Vanaf 13.45 uur staat de koffie/thee klaar en om 14.00 uur gaan de sprekers beginnen.

De organisatie heeft voor u een tweetal zeer aantrekkelijke onderwerpen die behandeld gaan worden. Onder het motto “Iedereen doet ertoe” zullen de sprekers onderwerpen behandelen die er voor u toe doen.

Jos Cremers, voorzitter van de Adviesraad Sociaal Domein, zal vertellen wat de Adviesraad doet en benoemt wat actueel is en hoe senioren worden bereikt.

Wethouder Gea Hofstede vertelt en informeert u over de energiecrisis die ons allemaal treft. Hoe helpt de gemeente Rheden ook de senioren zo goed mogelijk door deze energiecrisis heen.

Natuurlijk kunnen er aan beide sprekers ook vragen worden gesteld! Kortom, een bijeenkomst die u niet mag missen. De toegang is vrij, voor iedereen!

Voor informatie kunt u bellen met: Anne Bruger 06-54292342 of Arthur Ohm 026 – 363 56 97

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen