Allerzielenviering op RK Begraafplaats, Bergweg, Velp

Foto: Paul Wiegerinck

VELP – Het is al jaren een traditie om met Allerzielen samen te komen op de begraafplaats aan de Bergweg om alle overleden familieleden, vrienden en bekenden die hier begraven of bijgezet zijn te gedenken. Dat gebeurt aan de hand van een thema. Het thema van 2022 is ‘Stilstaan bij verdergaan’.

De Allerzielenviering zal worden gehouden op de RK Begraafplaats aan de Bergweg te Velp op woensdag 2 november 2022 om 16.00 uur. De viering vindt plaats met medewerking van pastoraal werker Anita Coenraads, het Rouw- en Trouwkoor van de O.L.V. Visitatiekerk en het koor Trente Plus onder leiding van Marry van Weerdenburg, jachthoornblazersgroep Cornure en uitvaartzangeres Machabelle.

De viering is een van de initiatieven van de actie ‘Ik buurt mee’ van de gemeente Rheden waarvoor de begraafplaats zelfs een speciale vlag heeft ontworpen.

En natuurlijk is er na afloop gelegenheid om met bestuur en vrijwilligers na te praten onder het genot van een glaasje glühwein. Zij zien u graag op 2 november.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen