Familievoorstelling ‘Fars de grondgraver’ in de Grote Kerk

Foto: YouTube

VELP – Op zondag 30 oktober 2022 is er om 15.30 uur in de Grote Kerk aan de Kerkstraat 32 in Velp de familievoorstelling “Fars de grondgraver”. Een nieuw sprookje voor kijkers van 4 tot 100 jaar en ouder.

De voorstelling wordt gespeeld door het theatergezelschap “Over Schapen Enzo: zij maken voorstellingen met een mooie boodschap, humor, gekke scènes, vrolijke interactie en altijd met muziek”. Over Schapen Enzo wordt gevormd door Ilse Bevelander en Anneke Doest, hét christelijke muziektheatervrouwenduo van Nederland. Saxofonist David Wilschut komt die middag ook mee naar Velp.

Beiden zijn zeker ook bekend in deze regio. Ilse en Anneke stonden als duo al op heel veel plekken. Van Nederland Zingt tot Open Doors dagen. Van camping, intieme kapelletjes tot volle theater- en kerkzalen. Deze zondag de 30e oktober komen ze deze prachtige voorstelling voor u spelen. De toegang is gratis.

Wel wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd na de voorstelling. De deuren van de kerk gaan die middag om 15.00 uur open en u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en voor de kinderen natuurlijk limonade. Er is na afloop tijd om elkaar te ontmoeten en met elkaar te genieten van een drankje en een hapje.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen