Informatiemiddag Scouting Pegasus Velp

VELP – Afgelopen zaterdag heeft de jongste scoutinggroep, Scoutinggroep Pegasus in Velp,  haar informatiedag gehouden om iedereen die het maar wilde zien, mee te laten genieten van alles wat zij te bieden heeft.

Zo waren er verschillende activiteiten te doen, zoals lekkere soep koken, brood en Marshmallows bakken boven een kampvuur, leuke dasringen en sleutelhangers knopen, je eigen lepel maken van hout en uiteraard met leden van de leiding praten over wat de nieuwe en toekomstige jeugdleden kunnen gaan verwachten in deze groep. Ook konden ze meespelen met spellen die tijdens opkomsten gespeeld gaan worden.

Scouting Pegasus draagt vooral bij aan het leren van de echte scoutingtechnieken, zoals omgaan met bijlen en zagen om zo een goed houtvuur te maken, pionieren, tochttechnieken (kaart, kompas en GPS op je telefoon) maar vooral het samenwerken en -spelen staan centraal in deze groep. Het was een geweldige dag voor iedereen die kennis wilde maken met de scoutinggroep. 

Mocht je door omstandigheden deze dag gemist hebben? Dan ben je van harte welkom om eens een kijkje te nemen bij Scouting Pegasus, op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur is er altijd iemand aanwezig bij de blokhut aan De Beemd 1 te Velp.

En wil je meer informatie hebben kijk dan op hun website www.scoutingpegasus.nl of bel naar 06-82019518.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen