Aanmelden Actie Kersttas gemeenten Rheden en Rozendaal nog mogelijk

Foto: kersttas

RHEDEN/ROZENDAAL – De kerken binnen het Diaconaal Netwerk Armoedebestrijding (DIANA) in de gemeenten Rheden en Rozendaal organiseren in samenwerking met Stichting Strak ook dit jaar weer de Actie Kersttas.

Mensen die van een minimuminkomen moeten leven, krijgen een kerstpakket met allerhande bruikbare etenswaren. Ook dit jaar wordt er een pakket uitgedeeld. Daarom zal er geen inzameling van boodschappen plaatsvinden. Vrijwilligers van de kerken, Diaconieën en Stichting Strak werken samen aan de organisatie en het uitreiken van 425 pakketten.

Mensen die moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen, kunnen zich voor 15 november aanmelden. Alleen aanmeldingen via het aanmeldformulier op de website www.stichtingstrak.nl worden in behandeling genomen. In de eerste week van december krijgen de aanmelders bericht of zij in aanmerking komen voor een pakket.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen