Wisselende exposities van amateurschilders in ontmoetingscentrum De Paperclip

Open Dag 2018
Open Dag 2018
Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – In de Lichtstraat van ontmoetingscentrum De Paperclip krijgen getalenteerde amateurschilders de gelegenheid om te exposeren. De Paperclip wordt dagelijks bezocht door veel verschillende mensen.

Amateurschilders kunnen op die manier hun werk presenteren aan een groter en veelzijdig publiek.

Het bezig zijn met tekenen en schilderen is een heel fijne hobby die ook tot op hoge leeftijd veel voldoening blijft geven. Door een presentatie in de Lichtstraat kunnen veel mensen daar kennis mee maken.

Afhankelijk van de grootte worden steeds zo’n 20 werken getoond, die een aantal weken blijven hangen. De exposanten zorgen zelf voor informatie over het werk en De Paperclip stuurt een persbericht naar de plaatselijke media.

De exposities zijn te bezoeken van maandag t/m vrijdag tijdens de openingstijden van De Paperclip (9:30-12:30, 13:30-17:00 en 19:00-22:00 uur).

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen