Prinsenbal bij Cv. De Heiknüüters op 12 november 2022

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Na ruim 2 jaar is het eindelijk weer mogelijk een echt Prinsenbal te organiseren. Sinds Prins Stan de 1e met Prinses Kim op een speciale Prinsenwisselmiddag op 14 november 2021 zijn aangetreden als Prinsenpaar bij Carnavalsvereniging De Heiknüüters heeft corona ook vorig seizoen veel roet in het eten gegooid.

Nu ziet het er een stuk positiever uit en gaat Cv. De Heiknüüters zich opmaken voor een feestelijk carnavalsseizoen. De aftrap vindt zoals gewoonlijk plaats met het Prinsenbal en wel op 12 november 2022. Er gaan geruchten dat het huidige Prinsenpaar nog een jaar aan blijft, maar ook zijn er geruchten dat er een nieuw Prinsenpaar komt.

Bent u ook zo benieuwd?

Kom dan op 12 november naar het Prinsenbal van Cv. De Heiknüüters in Feestburcht Ons Huis aan het Meester B. van Leeuwenplein. Om 20.11 uur zullen Prins Stan de 1e en Prinses Kim met hun gevolg de zaal betreden voor een mooie avond met een afwisselend programma. Na enkele optredens van de dansgardes en enkele verassingen zit het jaar voor dit Prinsenpaar er officieel op.

En dan breekt het tijdstip aan om het Prinsenpaar te presenteren! Wie zullen het zijn?
Als u erbij bent, weet u het als eerste, dus komt allen naar Feestburcht “Ons Huis” om het mee te maken. Na het officiële programma zal het feest tot in de kleine uurtjes doorgaan. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur en voor de leden is de toegang vrij.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen