Zaterdag 12 november komt Sinterklaas aan in de haven van dorp Rheden

Intocht-Sinterklaas-Rheden-2019
Intocht-Sinterklaas-Rheden-2019
Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Zaterdag 12 november komt Sinterklaas aan in de haven van de Meteoor in dorp Rheden. Rond 11.45 uur is het verzamelen voor ‘Ons Huis’ om vervolgens gezamenlijk in een optocht rond 12.00 uur te vertrekken met de Wegwijspieten naar de haven.

Uiteraard weer onder begeleiding van de speciaal voor de intocht samengestelde gelegenheidsband, bestaande uit muzikanten van het Rhedens Fanfare Corps en de March & Showband Rheden. Voorafgaand is er een optreden van Max en Sjappie in de zaal van ‘Ons Huis’. Deze show start om 11.00 uur en de toegang is gratis.

De route van de stoet naar de haven gaat via de Arnhemseweg, Veerweg, Apollostraat, Dorpsstraat en de Schaarweg. Rond 12.30 uur worden de Sint met zijn Pieten met de boot in de haven verwacht. Nadat Sinterklaas de kinderen begroet heeft, stapt hij in zijn voertuig om in optocht via de Apollostraat, Dorpsstraat en Groenestraat weer aan te komen voor ‘Ons Huis’ op het Meester B. van Leeuwenplein.

Daar zal hij feestelijk worden onthaald en officieel welkom worden geheten door dorpswethouder Gea Hofstede. En de ontvangst zal dit jaar door de SNOR en clowns Max en Sjappie van een extra elan worden voorzien. Wat gaat er gebeuren? Dat is nog een groot geheim, dus kom allen om je te laten verrassen!
De Sint zal na de ontvangst de tijd nemen voor een kort praatje en het maken van een foto of het in ontvangst nemen van tekeningen en/of verlanglijstjes.

De Sinterklaasintocht Rheden wordt onder andere mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van de Sint Nicolaas Organisatie Rheden (SNOR), de ondernemers van BIZ/Centrum Rheden, Stichting Verkeersregelaars Rheden en Rhedens Dorpsbelang, alsmede Partycentrum Ons Huis, PLUS Rheden (sponsoring catering), Rhedens Maal, het Dorpshuis, WSV De Engel, De Meteoor, het Rhedense Fanfare Corps, de March & Showband en de vrijwillige brandweer Rheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: Sinterklaas
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen