Op zaterdagavond chillen bij de jongereninloop in het clubhuis van VVO

Foto: Incluzio VVO

VELP/ROZENDAAL – Team Jeugdwerk van Incluzio Rheden introduceert een tweede jongereninloop in Velp. Naast de wekelijkse inloop in Velp-Zuid op de maandag is er vanaf nu ook wekelijks een inloop op de zaterdagavond van 19.00 – 22.00 uur in het clubhuis van Voetbalclub VVO op sportpark De Pinkenberg in Velp-Noord.

Hier kunnen jongeren vanaf 14 jaar uit Velp-Noord en Rozendaal samen hangen, kletsen, gamen en televisie kijken.

De aanleiding voor het openen van een tweede inlooppunt voor jongeren was de vraag vanuit de jeugd in Rozendaal en Velp-Noord. Zij zochten naar een ontmoetingsplek iets dichter bij huis. VVO heeft haar clubhuis hiervoor beschikbaar gesteld, een centrale plek op de grens van Rozendaal en Velp.

Heel laagdrempelig en vrijblijvend chillen

Bij de inloop zijn alle jongeren vanaf 14 jaar welkom. Zij kunnen zelf kiezen wat ze hier willen doen, bijvoorbeeld een potje Fifa spelen op de Playstation of een film kijken. Er staat een beamer zodat ze op groot scherm een film kunnen kijken en ook staat er een flipperkast. Genoeg vertier voor jongeren die graag iets leuks willen doen op zaterdagavond. Ook wordt gezorgd voor een lekker hapje en drankje (alcoholvrij natuurlijk).

Wil je ook komen? Dat kan, het is een vrije inloop. En neem gerust een stel vrienden mee, het clubhuis is groot genoeg. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met Mohamed Bouraarassi, dorpscoach Jeugd: [email protected] of 026 -303 63 04.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen