Sinterklaasintocht en TikTok-piet in Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Op zaterdag 19 november om 13:00 uur komt Sinterklaas aan in Dieren. Bij de veerstoep van het veer Dieren-Olburgen komt hij per boot aan. Daar wordt Sint feestelijk ontvangen.

Vanaf de IJssel zal Sinterklaas per koets zijn weg vervolgen richting de Noorderstraat. Bij De Oude Plataan houdt hij een stop om de bewoners een handje te geven. Daarna gaat hij via de Spoorstraat en Wilhelminaweg met een tussenstop bij Bakkerij Koers, richting het Callunaplein.

Op het Callunaplein wordt Sinterklaas nogmaals feestelijk ontvangen en zullen er activiteiten voor kinderen te doen zijn. Rond 16:00 uur wordt Sinterklaas uitgezwaaid en zal hij zijn weg vervolgen naar de kinderen in andere dorpen.

Vorige week is TikTok-piet in Dieren gearriveerd. Ze is druk bezig met de voorbereiding voor het verrassingsfeest voor Sinterklaas. TikTok-piet plaatst updates op haar TikTok account, genaamd ‘sint en piet dieren’.

Scan de QR-code om de updates van TikTok-piet te volgen.

 

 

 

 

 

Sinterklaas Dieren

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: Sinterklaas
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen