Sinterklaas en spelletjesmiddag in Centrum Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – 19 november 2022 komt Sinterklaas aan in het centrum van Velp. Voordat Sint en de pieten aankomen is er een spelletjesmiddag in de winkelstraat.

Vanaf 14.00 uur kunnen kinderen (t/m groep 8 ) diverse spelletjes spelen, de deelnameformulieren liggen een week vóór de intocht in de meeste winkels. Er kan gespeeld worden tot 16.00 uur want de  formulieren moeten vóór 16.30 uur weer ingeleverd zijn bij The Read Shop.

Intocht Sinterklaas

Met de bekende oldtimer van brandweer Velp gaat Sinterklaas via de Rozendaalselaan en de Hoofdstraat naar de Overtuin. Op het plein, kan iedereen die dat wil, een handje en een tekening geven. De pieten hebben strooigoed bij zich om iedereen een handvol snoepjes te geven.

Na een rondje Overtuin wandelt de Sint met zijn gevolg via de passage Den Heuvel naar het kerkplein in de Emmastraat. Kinderen met een beperking hebben op die passage de meeste kans om Sint te ontmoeten. Op het kerkplein delen de Pieten ook strooigoed uit.

Met veel vrolijke muziek gaat de Sint samen met de Pieten, via de Emmastraat, de Hoofdstraat, en de Oranjestraat naar het Oranjeplein. Daar zal hij een toespraak geven en de prijsuitreiking van de spellenmiddag doen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: Sinterklaas
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen