Bedrijven maken het verschil voor het verenigingsleven, meld je aan bij de Beursvloer

Foto: Doesburg Rhedense Uitdaging

DOESBURG/RHEDEN – Verenigingen en stichtingen en andere inwonersinitiatieven uit de gemeenten Rheden, Doesburg en Rozendaal doen sociaal zaken met het lokale bedrijfsleven op de Beursvloer. Ook voor jouw organisatie of bedrijf is er nog plek.

De Beursvloer wordt georganiseerd vanuit de Doesburg Rhedense Uitdaging en vindt plaats in Manege De Spreng aan de Priesnitzlaan 17 te Laag-Soeren op maandag 14 november 2022.

Op de beursvloer gebeuren gedurende het dynamische match-uur verrassende dingen. Hoekmannen en hoekvrouwen brengen tussen 18.00 en 19.00 uur zoveel mogelijk vragende organisaties in contact met maatschappelijk betrokken ondernemers. Maar niet voordat de Rhedense wethouder Gea Hofstede met een slag op de gong de beursvloer officieel opent.

Het lokale bedrijfsleven helpt het verschil te maken voor het verenigingsleven. Zij bieden materialen, kennis en kunde, menskracht en andere middelen zodat de organisaties weer versterkt verder kunnen. Dit gaat allemaal met gesloten beurs.

Een greep uit de hulpvragen: advies over energiemaatregelen, materialen zoals gordijnen om de warmte binnen te houden, advies over werving van vrijwilligers, hulp bij het inrichten van een website, maken van een eigentijds logo en ook handjes om een leuke middag voor senioren te organiseren.

Bedrijven die zich aanmelden kunnen desgewenst een promo-tafel krijgen waarbij vrijwilligers met ze speeddaten en enthousiast hun plannen kenbaar kunnen maken.

Meld je aan en vertel zo concreet mogelijk jullie vraag en aanbod. Het programma begint om 18.00 uur. Vooraf is er vanaf 17.30 uur een kopje soep met een broodje. Tussen 18.00 en 19.00 uur is het matchtime op de beursvloer met naderhand de gelegenheid om te netwerken met een hapje in de hand.

Aanmelden en/of extra informatie: Doesburg Rhedense Uitdaging, Maud van Braam, tel.: 06 363 24 778 – [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen