Volop activiteiten bij Sinterklaasintocht in dorp Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Zaterdag 12 november komt de Sint aan in het dorp Rheden. Het wordt dit jaar, na twee jaren met coronamaatregelen, weer een feestelijke Sinterklaasintocht met daarnaast vele activiteiten.

Om 11.00 uur start het voorprogramma met de clowns Max en Sjappie in partycentrum Ons Huis. De toegang is gratis. Na afloop gaat iedereen gezamenlijk richting de haven van de Meteoor waar de Sint en zijn pieten muzikaal worden opgewacht. Wisten jullie al dat de speciale piet met glutenvrije pepernoten ook weer mee komt?

In optocht lopen ze richting het dorp met als eindpunt het Mr. B. van Leeuwenplein. Daar gaat het feest nog even door; Max en Sjappie hebben nog iets extra’s in petto, de kinderen kunnen met Sinterklaas op de foto, er is een echte kleurwedstrijd én je kunt meedansen met de danspieten. Dit dansje kun je trouwens van tevoren al thuis oefenen. Kijk vanaf donderdag op www.sinterklaasrheden.nll of hou de socials van Sinterklaas Rheden in de gaten.

De Sinterklaasintocht Rheden wordt onder andere mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van de Sint Nicolaas Organisatie Rheden (SNOR), de ondernemers van BIZ/Centrum Rheden, Stichting Verkeersregelaars Rheden en Rhedens Dorpsbelang, alsmede Partycentrum Ons Huis, PLUS Rheden (sponsoring catering), Rhedens Maal, het Dorpshuis, WSV De Engel, De Meteoor, het Rhedens Fanfare Corps, de March & Showband en de vrijwillige brandweer Rheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: Sinterklaas
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen