De diaconieën van Ellecom-De Steeg en Rheden slaan de handen ineen Inzake 190-euro-actie

Foto: rheden.nieuws.nl

In de maanden november en december ontvangt iedereen, die een kleinverbruikaansluiting heeft, voor elektriciteit een compensatie van 190 euro voor de hoge energierekening. Echter niet iedereen heeft deze compensatie even hard nodig.

Op vele plekken in het land worden acties opgezet om dit geld in te zamelen en uit te delen aan mensen die steeds meer moeite hebben om rond te komen. In deze tijd, waarin de prijzen, ook die van de noodzakelijke levensbehoeften, zo hard stijgen.

Eind oktober kregen de diaconieën in de regio een brief van Voedselbank Arnhem e.o., waartoe ook Ellecom, De Steeg en Rheden behoren. Hierin vragen zij om extra ondersteuning, gelet op de toenemende vraag om pakketten.

190-euro-actie

De diaconieën van Rheden en Ellecom-De Steeg willen graag een oproep doen aan iedereen die de compensatie voor energiekosten zelf niet (helemaal) nodig heeft. De diaconieën stellen hun rekeningen open om deze compensatie te schenken. Zij zullen het geld dat binnenkomt doorzenden aan Voedselbank Arnhem e.o.

Uw bijdrage kan gestort worden op de rekening van:

  • Diaconie Rheden: NNL32 RABO 0355 2003 84
  • Diaconie Ellecom-De Steeg: NL75 TRIO 0254 6991 54

Bij uw overboeking graag vermelden “190-euro-actie”

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like & volg dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen