Zwerfvuilopruimactie in Velp-Zuid op 12 november

Foto:

VELP – Eén keer per maand organiseren twee enthousiastelingen de ‘Heel Velp Schoon’ actie. Een groep inwoners/vrijwilligers gaan dan op pad om zwerfvuil op te ruimen in de wijken van Velp (zuid).

Ze verzamelen om 10.30 uur op het achterplein van de voormalige Voorthuijsenschool aan de Schoolstraat. Dit achterplein is te bereiken via de IJsselstraat (Pad tussen huisnummer 13a en 15) of via de Doctor van Voorthuijsenstraat (langs het laatste huis, nr 10).

Er zijn altijd mensen welkom om mee te lopen.

Het materiaal om zwerfvuil te rapen is aanwezig. Buiten het feit dan een schone leefomgeving prettiger wonen is is het gegeven dat samen opruimen veel leuker en gezelliger is.

De volgende data voor deze bijeenkomst is 12 november en 10 december 2022. Aanmelden is niet noodzakelijk maar wil je eerst nog wat meer weten? Kijk dan op https://burennetwerkvelpzuid.nl

Toevoeging: Op de foto: Een te volle afvalbak in de openbare ruimte. Ook dit werkt zwerfvuil in de hand. Mocht u zoiets aantreffen of een (ander)mankement in/om de straat dan kunt u online een melding doen bij de gemeente. Dit kan via de Fixi (app of via website). Indien mogelijk pakt de gemeente uw melding snel op.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen