V.V Dieren voetbalplaatjes spaaractie van start

Foto: v.v Dieren

DIEREN – Voetbalvereniging v.v. Dieren viert haar 10 jarig bestaat met een geweldige actie voor de jeugdleden. Vrijdag 11 november is de jubileumactie van start gegaan in Jumbo Dieren van sponsor Christiaan Heine.

Aftrap voetbalplaatjes spaaractie

Wethouder van sport Ronald ter Hoeven, secretaris Jiri van der Werff en Christiaan Heine verzamelde zich samen met enkele jeugdleden en trapten de actie af door een bal door de ingang van de winkel te schieten. De jeugd van Dieren kon vanaf dat moment gratis verzamelalbums afhalen bij de Jumbo van familie Heine, en zij kregen tevens al een paar pakjes met voetbalplaatjes mee.

verzamelalbum v.v Dieren

Christiaan Heine: “Als Jumbo zijn we nu ruim 3 jaar in Dieren gevestigd en hebben we natuurlijk twee vreemde jaren van Corona achter ons liggen waar we geen enkele actie konden houden om onze binding met het dorp te kunnen versterken. Als familiebedrijf vinden we dit één van onze belangrijkste kernwaarden. Ik vind het dus heel erg tof dat we nu samen met v.v. Dieren hun 10-jarig bestaan op een sympathieke wijze kunnen ondersteunen.”

Alle jeugdleden van vv. Dieren zijn met hun trainers en leiders de afgelopen weken op de foto gezet. De voetbalvereniging heeft samen met Jumbo Dieren mooie fotoboeken laten maken en de komende weken ontvangen klanten bij elke 10 euro aan boodschappen een zakje met voetbalplaatjes. Er is genoeg tijd om het plaatjesboek compleet te kunnen maken en op deze wijze een mooi naslagwerk te kunnen maken van de jeugdteams van de bloeiende en jubilerende vereniging.

Op de beginfoto van links naar rechts: jeugdleden – wethouder ter Hoeven – Ondernemer Christiaan Heine – Secretaris van der Werff.

v.v Dieren spaaractie

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen