Dag van de Mantelzorg Rheden: Aangenaam en warm

RHEDEN – Op zaterdag 12 november werd de Dag van de Mantelzorg voor mantelzorgers in de gemeente Rheden en Rozendaal gehouden. Mantelzorgers zijn onzichtbare helden! De Dag van de Mantelzorg was daarom voor de gemeenten Rheden en Rozendaal een reden om hen in het zonnetje te zetten en te verwennen door een middag van ontspanning
te bieden.

MVT (organisatie voor mantelzorg en vrijwillige thuishulp) organiseerde deze dag in Boerderij de Deel, Heuvenseweg 6 te Rheden.

De bezoekers werden warm welkom geheten door de wethouders van Rheden en Rozendaal. Daarbij werd een gedicht voorgedragen dat de mantelzorgers echt raakte. De sfeer was heel aangenaam en warm, kaarsjes aan, fantastische catering, een compilatie van fragmenten van Toon Hermans, een optreden van popkoor waarbij heerlijk werd meegezongen.

De koorleden deelden roosjes uit aan alle aanwezigen die als mantelzorgers zich compleet verwend voelden. En dat was precies de bedoeling.

Als afsluiting was er een quiz met muzikale elementen verzorgd door een enthousiaste accordeoniste. Een klein frietje en een goodiebag met diverse gadgets kreeg iedereen nog voor het naar huis gaan.

“In een tijd waarin steeds meer een beroep wordt gedaan op mantelzorgers een mooie en welverdiende middag!”

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like & volg dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen