Verlichting Jeu de boules banen bij ontmoetingscentrum De Paperclip

VELP – De afgelopen jaren zijn er in en rondom ons Ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp de nodige aanpassingen gedaan. De hoofdingang is verplaatst, een kunstgrasterras met (picknick)banken werd aangebracht bij de nieuwe jeu de boules banen.

Bij al die veranderingen is er een noodzaak ook buiten- en gevelverlichting aan te brengen bij de nieuwe jeu de boules banen. Daarmee willen ze de buurtbewoners ook in de avonden de mogelijkheid geven gebruik te maken van de banen. De Paperclip wil het één en ander graag aankomend voorjaar realiseren.

De ‘Ik buurt mee! waardecheques willen ze gaan gebruiken voor de aanschaf van materiaal en het installatiedeel van de werkzaamheden. Een ander deel van het werk verwacht de organisatie met eigen vrijwilligers te kunnen realiseren.

Doneer (uw cheque) op: https://www.ikbuurtmee.nl/initiatief/455

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like & volg dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen