Nieuwe bestuursleden Oranjevereniging Rheden voor Oranje

Foto: Rheden voor Oranje

RHEDEN – Op woensdagavond, 16 november moesten tijdens een extra ledenvergadering van Oranjevereniging “Rheden voor Oranje” (RvO) in het dorp Rheden nieuwe bestuursleden gevonden worden. Dat is gelukt en enthousiaste jonge dames zijn toegetreden tot het bestuur.

Het was de afgelopen jaren niet gelukt om opvolgers te vinden voor het bestuur.

Opheffing van de vereniging leek onvermijdbaar. Onder leiding van gesprekleider Chris van Zwam lukte het om maar liefst 2 jonge enthousiaste dames te motiveren toe te treden tot het bestuur. Daarmee zal het bestuur bestaan uit 3 leden en is het voortbestaan van de vereniging, die inmiddels 110 jaar bestaat, veilig. Ook hebben 3 leden zich gemeld om hand en spandiensten te verrichten. De vereniging zal zich vooral richten op een coördinerende rol en de verbinding zoeken met andere verenigingen en clubs in het dorp Rheden om samen een leuke Koningsdag en de Lampionnenoptocht te organiseren.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Angela Curré – secretaris Oranjevereniging “Rheden voor Oranje” via Tel: +31 6 12908951 of via mail: [email protected].

De Oranjevereniging “Rheden voor Oranje” heeft ten doel het bevorderen van de verbondenheid tussen het Koninklijk Huis en de inwoners van Rheden. De vereniging tracht dit doel onder meer te bereiken door het vieren van de nationale feest-en/of gedenkdagen met betrekking tot het Koninklijk Huis en Nederland.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen