Film The Duke in Dorpskerk Rheden

Foto: The Duke

RHEDEN – Op vrijdag 25 november wordt om 20.30 uur de film ‘The Duke’ in de Dorpskerk in Rheden vertoond. Deze film vertelt het verhaal van een van de gekste kunstroven uit de vorige eeuw.

The Duke

Kempton Bunton is een 60-jarige taxichauffeur. In het jaar 1961 pleegt hij de geruchtmakende diefstal van Goya’s beroemde portret van de hertog van Wellington. Deze bevindt zich in de National Gallery in Londen. Voor het losgeld dat hij eist, heeft hij al een goed doel in gedachten.

Jim Broadbent schittert als de anti-autoritaire en sociaal voelende Bunton en de al even briljante Helen Mirren speelt zijn knorrige echtgenote. De film heeft met hen een geweldige cast. Het is een oprechte, heerlijke komedie van het type waarin de Britten al decennia uitblinken.

Na afloop van de film is er gelegenheid om nog wat te drinken en te praten. De toegang is gratis, maar u kunt natuurlijk altijd vrijwillig een gift doen.

Informatie

  • Waar: Dorpskerk Rheden, Dorpsstraat 51
  • Wanneer: vrijdag 25 november 2022
  • Aanvang: 20.30 uur.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen