Ronald ter Hoeven bezoekt bedrijven op Dag van de Ondernemer

SPANKEREN/ELLECOM – Vrijdag 18 november 2022 was het de Dag van de Ondernemer. Op deze dag wordt het ondernemerschap gevierd en worden ondernemers bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Ondernemers verdienen respect voor hun inzet. Daarom ging wethouder Ronald ter Hoeven op deze dag drie bedrijven in de gemeente Rheden in het zonnetje zetten.

Daarnaast brengt wethouder Ronald ter Hoeven ook regelmatig een bezoek aan diverse bedrijven in de gemeente het hele jaar door.

Op 18 november bezocht wethouder Ronald ter Hoeven onderstaande bedrijven.

Bruver B.V. (Kanaaldijk 100, 6956 AX, Spankeren) is een handelsfirma met als hoofdtaak het kopen, verkopen en netwerken in plaatwerkmachines van topmerken. Met meer dan 35 jaar heeft dit familiebedrijf ervaring in de machinehandel heeft Bruver een wereldwijd netwerk opgebouwd.

Wolters Metaaltechniek B.V. (Edyweg 5, 6956 BA, Spankeren) Wolters Metaaltechniek B.V. is specialist in de productie van hoogwaardige fijnmechanische precisie onderdelen, assemblage van complexe modules, speciale gereedschappen en matrijzen. Zij hebben een nieuw pand in Spankeren.

Brood- en banketbakkerij Samberg (De Friedhof 1, 6955 BP, Ellecom) Brood- en banketbakkerij Samberg zet zich als onderneming ook in voor het dorp Ellecom.  Een ondernemer die zich bewust is van de plek en de betekenis van het bedrijf voor een relatief kleine gemeenschap als Ellecom.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Ronald ter Hoeven bezoekt bedrijven op Dag van de Ondernemer

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen